Bootcamps

Bootcamp is een prima workout om in te stappen. Je kunt de oefeningen uitvoeren op je eigen niveau en de groepsdynamiek zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft!

Sinds ik gestart ben met het geven van Outdoor Bootcamp merk ik dat een hoop mensen schrikken als iemand de les Bootcamp noemt. Mensen denken vaak dat een Bootcamp les ontzettend zwaar is en niets voor hen is, maar we willen je graag laten ervaren dat Bootcamp een super goede les is om je doelstellingen te realiseren!

Bootcamp is een outdoor training waarbij in een uur tijd het hele lichaam wordt getraind. onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Met bootcamp bouw je conditie, kracht, explosiviteit en souplesse op. Daarnaast verbrand je ook nog eens enorm veel calorieën.

Elke week wordt er een andere les gegeven en daardoor blijft het voor iedereen leuk en uitdagend. Ook de locaties waar we trainen wisselen regelmatig. Tijdens Bootcamp doen we voornamelijk oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, denk bijvoorbeeld aan: hardlopen, squats, sir-ups en springoefeningen. Voor elke oefening die uitgevoerd wordt zijn minimaal twee opties om een oefening zwaarder/lichter te maken. Hierdoor kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen. Vaak werken we tijden de oefeningen op tijd en daarin kun je zelf bepalen hoeveel herhalingen je maakt. Je bepaalt dus binnen de Bootcamp je eigen niveau!

Wil jij:

Afvallen?

Je conditie verbeteren?

Fitter worden?

Strakker worden?

of misschien wel meerdere van wat hierboven staat? Dan is Bootcamp een ideale les om te starten met sporten. Bootcamp is voor man/vrouw/jong/oud! Zelfs met blessures kan rekening gehouden worden. Het enige wat we verwachten is dat je 5/10 minuten kunt joggen, meer is niet nodig!

Spreekt dit jou aan? Wordt dan samen met ons fit en werk aan je summer ready body!

We starten op Zaterdag middag 7 maart om 13 uur.

kosten:

een losse les: €7,50

een 10 rittenkaart: €60,-

Are you ready to train?

click here to get in touch with me