Wedstrijd

Om er over mee te kunnen praten is het meedoen aan een wedstrijd wel een must. Dat was mijn idee erachter toen ik in december 2013 besloot om aan een body building wedstrijd mee te gaan doen.

Wedstrijd voor Mens Physique

Zo had ik de stap genomen om in maart 2014 de wedstrijd Fysieke klasse te gaan doen van YourBody.Pro in Limburg auspiciën van de NBBF IFBB-Nederland.

In januari 2014 begon het opwerken naar de wedstrijd waar ik precies 11 weken de tijd voor had .

Aanpassen van mijn gewone training 6 x per week , voeding moest veranderen , cardio kwam er ook aan bod om z’n laag mogelijk vet % te creëren .

Van de totaal 9 personen die meededen in mijn klasse ben ik daarvan 5e geworden die dag . Het was 11 weken genieten maar ook tegelijk afzien. Mijn doel was om sowieso niet als laatste te eindigen en genieten van elk moment dat ik op het podium kon laten zien wat ik bereikt had!!!

Ik woog toen ik begon 92 kilo en een vet % van 16

Maart 2014 op de wedstrijd zelf woog ik 83 kilo en had een vet % 7.5

1970551_632245070182768_1932869728_n

1 e persoon op Links ben ik .

De verschillende klasse die dag waren

* Bodybuilding

* Classicbodybuilding

* Vrouwen fitness

* Mannen fitness

* Vrouwen bodyfitness

* Bikinifitness

* Mens Physique

Overweeg je ook om ook ooit eens op het podium te staan in 1 van deze klassen hier boven genoemd. Ik kan je daarbij helpen met het geven van aangepaste training naar de wedstrijd toe. Voeding schema / en supplementen advies die benodigd zijn voor je wedstrijd ter aanvulling op je voeding( dieet ) .

Neem gerust contact op als je overweegt om, net als ik, te ervaren hoe het is om een wedstrijd te beleven !!!

Are you ready to train?

click here to get in touch with me